Van Eyck Sport

De bekendste fietsenzaak in de Benelux,alle racefietsmerken, damesfietsen en herenfietsen op stock dit aan niet te evenaren prijzen. Herstellingen van alle fietsen in één dag. Alle onderdelen en bijhorigheden van verschillende merken voorradig. Voor uitgebreide sportvoeding, koerskleding,schoenen,helmen en dergelijke kan men tevens terecht in onze kledingafdeling. Alle laatste nieuwigheden voorradig in onze afdelingen te Geel //Aalst // Dadizele //en Sint-Pauwels.

Onze Site

Café Torenhof

Ons lokaal bevindt zich in café Torenhof te Herzele.  We kunnen altijd op de spontane medewerking van onze lokaalhouders Andy en Fabienne rekenen voor alle evenementen. Hier kan men steeds terecht voor een verzorgde frisse pint en een toffe babbel. Dit praatcafé kan men moeilijk voorbij gaan.  Het is dan ook onze vaste plaats om met sportvrienden af te spreken of om na te praten.. Voetbal en wielrennen zijn dan ook de meeste gespreksonderwerpen.

Onze Facebookpagina

Valckenier

Valckenier is jouw lokale partner voor al jouw mobiliteitsvragen. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de mobiliteitssector staat Valckenier garant voor een warme en persoonlijke aanpak. Valckenier verwelkomt jou graag in de vestigingen te Zottegem, Ninove of Aalst. Wens je graag kennis te maken met ons volledig gamma? Breng dan zeker een bezoekje aan onze toonzaal of via valckenier.be.

Onze Site