Van Eyck Sport

De bekendste fietsenzaak in de Benelux,alle racefietsmerken, damesfietsen en herenfietsen op stock dit aan niet te evenaren prijzen. Herstellingen van alle fietsen in één dag. Alle onderdelen en bijhorigheden van verschillende merken voorradig. Voor uitgebreide sportvoeding, koerskleding,schoenen,helmen en dergelijke kan men tevens terecht in onze kledingafdeling. Alle laatste nieuwigheden voorradig in onze afdelingen te Geel //Aalst // Dadizele //en Sint-Pauwels.

Onze Site

Café Torenhof

Ons lokaal bevindt zich in café Torenhof te Herzele.  We kunnen altijd op de spontane medewerking van onze lokaalhouders Andy en Fabienne rekenen voor alle evenementen. Hier kan men steeds terecht voor een verzorgde frisse pint en een toffe babbel. Dit praatcafé kan men moeilijk voorbij gaan.  Het is dan ook onze vaste plaats om met sportvrienden af te spreken of om na te praten.. Voetbal en wielrennen zijn dan ook de meeste gespreksonderwerpen.

Onze Facebookpagina

Valckenier Groep

Valckenier is jouw lokale partner voor al jouw mobiliteitsvragen. Als familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de mobiliteitssector staat Valckenier garant voor een warme en persoonlijke aanpak. Valckenier verwelkomt jou graag met het vertrouwde Van Brantegem-team in de nieuwe vestiging te Zottegem, Ninove of Aalst. Wens je graag kennis te maken met het Renault- en Daciagamma ? Breng dan zeker een bezoekje aan onze toonzaal of via valckenier.be.

Onze Site

Van Brantegem

Reeds jaren staat de familie Van Brantegem gekend om zijn klantgerichte dienstverlening. Men kan er terecht
voor jonge tweedehands wagens Renault & Dacia. Service punt voor Renault en Dacia. Onderhoud en
carrosserie herstellingen. Wil je kennismaken met het onze jonge tweedehands wagens breng dan een bezoekje
aan onze toonzaal waar Marc ten dienste staat voor alle uitleg en verkoop.

Onze Site

Vypco consult

Uw verzekeringsagent, beleggings- en kredietspecialist. Sinds de oprichting in 1989 is Vypco Consult uitgegroeid tot een referentie op vlak van verzekeringen, beleggingen en hypothecaire kredieten. Een jong en enthousiast team van 12 experts staat dagelijks klaar om u een waardige service te leveren. Wij zorgen ervoor dat alle risico’s, waaraan u als particulier of ondernemer wordt blootgesteld, grondig worden bekeken en geanalyseerd om vervolgens een oplossing aan te reiken die passend is voor de situatie waarin u zich bevindt. Zowel particulieren, KMO’s en grote ondernemingen ondervinden bij ons de kwaliteit van een goede en vooral oprechte verzekeringsagent. Wij hechten veel belang aan het persoonlijk contact. Een informele babbel bij u thuis of op kantoor legt de basis voor een verdere vertrouwensrelatie op lange termijn. Het is bovendien de ideale manier om uw persoonlijke en professionele situatie te leren kennen, zodat wij onze werkwijze daarop kunnen afstemmen om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst! Uw garantie voor échte zekerheid! 

Onze Site