Beste koersfanaat en aangesloten lid bij een Herzeelse WTC. Op 26-8-2023 kunnen jullie eindelijk nog eens in een echte toeristenkoers (niet-vergunninghouders) meerijden, de 1e grote prijs Poggio. Deze zal doorgaan in Wijnhuize. De inschrijvingsprijs bedraagt 10 euro wat de verzekering dekt voor de koers.

De koers zal een apart klassement hebben voor de aangesloten leden van een Herzeelse WTC en dit in 2 categorieën, nl. 50+ en 50- jaar. De eerste 3 van de 2 categorieën zullen een podium krijgen + nog een cadeaubon van wielerspeciaalzaak ‘Van Eyck’ (10 euro). Gelieve jullie clubkledij te dragen en zo jullie club/sponsors te verdedigen en in de kijker te rijden.

Voor de deelnemers die niet aangesloten zijn bij een Herzeelse WTC zal er eveneens een zelfde podium zijn met dezelfde categorieën (50+ en 50- jaar) en dezelfde prijzen. Bovendien zullen de eerste 125 ingeschreven toeristen/niet-vergunninghouders ook nog een mooi aandenken ontvangen van POGGIO magazine.

Voor de WAOD koersen is er het kampioenschap Vlaamse Ardennen. Er is dus een trui voorzien voor de winnaar die deze mag dragen tot aan het kampioenschap van 2024. Wie wil proeven van de WAOD koers per categorie kan natuurlijk ook een dagvergunning nemen en meestrijden voor de titel.

TOT DAN voor een sportieve uitdaging op een selectief parcours!